22. mai 2007

Satt ut av spill....


På fredag var jeg innom biblioteket for å levere noen inspirerende bøker om lappeteknikk. Jeg hentet samtidig denne boken (nr. 2) av Stig Larsson. Damen bak skranken registrerte utlånet med følgende kommentar; "Nå kan du pakke ned symaskinen for noen dager, og samtidig belage deg på noen sene nattetimer. Denne boken er 10 ganger bedre enn den forrige. Boken har lang venteliste så vær rask. " Jeg kunne jo selvsagt ikke vente så jeg begynnte på boken samme ettermiddag i en ridehall hvor jenta mi lærer å ri. Jeg har brukt hvert et ledig og ikke ledig minutt på denne vanvittig spennende boken på 623 sider.

I tillegg ble minstemann 2 år på lørdag og jenta mi 8 år på søndag. Jeg har definitivt et underskudd på søvn, litt korte negler og 123 sider igjen.


(Duken, en "mended hearts" sydde jeg ifjor høst, da denne "sy-syken" som mannen kaller den for begynte.)

4 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Artig "Mended heart"-løper. Den boken høres spennende ut, tror jeg må en tur på biblioteket!

Haldis sa...

Boka vart eg nyskjerrig på, hørtes spennende ut. Løparen var veldig fin, gikk du kurs med Mia fra Sverige.Ho var ein kjekk kursholdar.Eg gikk kurs med ho i januar.

RedRobin sa...

Hehe, sy-syken...den var ny. :o)

Den forfatteren har jeg nå hørt sååå mye bra om at jeg bare må lese bøkene hans jeg også. Gleder meg enda mer nå etter å ha lest om din opplevelse. :o))

Koselig blogg du har - ønsker deg en super onsdag!

kreaLIV sa...

Koselig blogg, med masse fint. Ønsker de en fin torsdag ;)