23. jun. 2008

En løper og litt til...


Det har ikke blitt så mye tid til sying i det siste, kanskje ble pausen i det fine været for lang...?
Travelt har det også vært....og så er man litt sliten innimellom. Å sy er en fin avkobling fra alt annet, men man må nødvendigvis være opplagt...


Denne løperen har vært ferdig en stund. Helt enkel, med hjerteblomster..... og flotte stoffer.


Det vanker utmerkelser i blogglandia for tiden. Denne har jeg fått av Tiriltunge og Steinbokkjen .
Tusen hjertelig takk :O)
Jeg gir den videre til fem andre; Alma Merethe fordi hun er hjelpsom og kreativ. Syersken som lager så mye fint, og gir meg inspirasjon. Ritas Lille verden som er akkurat like hyggelig og kreativ i virkeligheten som på nett ;O), Liz på Kaktus Quilts som holder meg med stoffer og diverse, og nykommeren Nissestien, en kollega som også har fått øynene opp for lekre lappesaker.
Jo Nesbø skal forresten ha litt av skylden for at symaskinen ikke har fått særlig mye av oppmerksomheten min. "Snømannen" , som er Nesbø`s bok nr 7 fikk såpass god omtale at jeg fikk lyst til å lese den. Fant ut at jeg like godt kunne begynne på hans første bok. Kan anbefale dem alle!! Gleder meg til "Hodejegerne", som er Nesbøs`siste bok. Mens jeg venter på den leser jeg; "Alle mine kjære" som jeg fikk anbefalt av Tinaroom.
Steinbokkjen, har dessuten utfordret meg til å finne frem nærmeste bok. Bla opp på side 123, finn 5`te setningen, og blogge de neste 3 setningene.
"Unnskyld..."begynte han. "Eg er klar", sa syster mi. Fjorten år gammal segla syster mi vekk frå meg til en plass eg aldri hadde vore. I veggane på kjønnet mitt var der redsel og blod, i hennar vegger var der vindauge. "korleis utføre det perfekte mord" var ein gammal leik i himmelen. Eg valte alltid istappen: Våpenet smeltar vekk.
Fra boken "Alle mine kjære" av Alice Sebold.
Hva leser du for tiden? og hva står på side 123? Ha en fin St.Hans med eller uten bål :O)

8 kommentarer:

malla-b sa...

Kjempefin løper du har laga.

LAPPEQURI sa...

Flott løper:-)
Ha en fin og kreativ sommer;-))

alma merethe sa...

Heia og tusen takk for utmerkelsen. Hyggelig det. Duken du har laget oppi alt det du styrer med, ble veeeldig fin og flott. Stoffene passet så veldig godt sammen.

Tenker du har nok å gjort, hvis du har springet fra avslutning til avslutning. Det e nu bare slik med barn i barne- og skolealderen. Eg selv har merket at det er blitt rolig på denne fronten. Minstemannen begynner i 10-ende til høsten.

Ellers så har eg også "Snømannen" liggende på nattbordet. Men boka har ikke blitt noe slitt i kantene. Eg må bare si eg er ikke noen lesehest, liker helst pocketbøker. Forte og greie bøker å lese.

Ønsker deg en fin fin kveld, og uke. Og tar med meg utmerkelsen under armen... :)

Midnattsola sa...

Så mye fint du har laget! Ser virkelig proft ut!

Inger sa...

Virkelig flott duk du har sydd. Du har mye å se fram til hvis du ikke har lest alle bøkene til Jo Nesbø, de er utrolig "fengslende". Har alle sammen, og blir nok å kjøpe den nye boka også. Ha en riktig fin sommer.

Syersken sa...

Hallo der og tusen takk for utmerkelsen. Har vært en liten ferietur i Trondheim en uke, og dette var jo koselig å komme hjem til.Koselig at du finner inspirasjon, må jo si at du er en kløpper med symaskinen. Utrolig flotte ting du har sydd i det siste. Ha en fin sommerkveld.

2ne sa...

Hei, flott side du har med masse lekkert og kreativt. Håper det er greit at jeg har lagt deg til på bloggen min. Ha en fin sommer :-)

Liv Irene sa...

Tøff løper, og det er så mye annet fint her. Flotte vesker!