16. apr. 2007

"Mini kvakk"


Denne "mini kvakken" (uttrykk brukt av barna her i huset om alt som er lite.) er sydd av rester etter den store løperen. Den minste firkanten ble skåret 1". Skulle bare sy en blokk i går kveld for å se hvordan det ble, men det endte med fire. Lukkekanten kom på idag. Brikken er til brødkurven.

4 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

"Mini kvakken" ble jo kjempeflott. Det samme syns jeg om din versjon av "Romantisk løper".
Takk for at du legger igjen hilsen på bloggen min.....

Timotei sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Må si du lager mye fint! Har sittet og sett gjennom alle innleggene dine og virkelig kost meg! Masse inspirasjon å hente fra arbeidene dine! Liker veldig godt fargene du bruker. Løperen i brunt og hvitt var virkelig flott og det var denne "minikvakken" også. Det er alltid så gøy å se hvilke stoffer andre quiltere velger. Jeg har nok en tendens til å ende opp med blått eller rødt i det jeg syr. Titter innom deg en annen gang også jeg!

Merethe sa...

Ja "mini kvakken" ble veldig flott. Eg har kjøpt boka, og eg elsker det så godt. Masse flotte mønster....

mari sa...

Masse flott alleveier her inne,så det er ikke godt å vite hvor en skal kommentere...Begynte å sy en slik som dette,men så kom jeg til å tenke på at de kanskje var sydd som lockcabin..Og at de ble delt i 4 og flyttet rund.Er det slik,mon tro?
Hei så lenge.
Hilsen Mari (midland-design)