28. jun. 2007

Penal og kosmetikkpunger

Kosmetikkpungene er hentet fra boken til Lise Bergene. Vesker og bager sy dem selv. Jeg holder på med en veske fra samme bok, men jeg mangler fortsatt vatt. Pungen med striper skal få ny glidelås. Den jeg har er for kort. Å sy i glidelås er forresten noe "hærk"


Dette penalet skal jeg sende til et SOS fadderbarn som jeg har i Namibia. Jozade fyller 10 år i juli, og liker å spille fotball. Jeg har aldri sendt noe tidligere, så jeg er spent på om det kommer fram. Det skal visstnok gå greit, så lenge gaven sendes som brev. Skal kjøpe noen blyanter og andre ting å legge oppi.

9 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Så flotte kosmetikkpunger, spesielt likte jeg den rosa og blomstrete - yndig! Enig med deg ang. sying av glidelås - utsettes og utsettes....Ha en fin dag.

Mona sa...

Nydelig stoff du har brukt på de kosmetikkpungene. Flott blogg du har.

laura sa...

Nydelige punger. Flott blogg du har!

Aid sa...

Så flotte punger og penal du har sydd! Fine farger! Ha en fin helg!

syersken sa...

Så fine stoffer du har brukt til toalettmapppene.Jeg er begeistret for disse selv men har kun sydd en for jeg plagdes så med glidelåsen.
Kan tenke meg det blir en mottaker som blir fornøyd når han får se fotball pennalet.Ha en fin søndag.

Timotei sa...

Så fine punger og pennal! Har brukt de mønstrene av Lise Bergene jeg også. Liker dem veldig godt. Glidelås er no herk ja. Kan være skikkelig plundrete å få til. Jeg bruker ganske lange glidelås, synes det går greiere da. Så klipper jeg bare av det som blir til overs.

kreaLIV sa...

Så fine punger du har laget, ønsker deg gode sommerdager :)

RedRobin sa...

Så flotte punger, likte godt de fine sommerfargene. :o)

Masse fint du lager!!!

Liv Kjersti sa...

Stilge kosmetikkpunger og flott penal. Det blir nok godt mottatt. Mykje fint å kikke på i bloggen din, kjem nok snart innom her igjen :-)