14. okt. 2007

Tiden går fort....Tiden går så altfor fort. Det er en stund siden jeg sist satt ved symaskinen. Vi innreder kjelleren, og som konsulent og 1`te synser, så må en ha en finger eller 10 med i prosjektet. Nå er det klart for gulv legging, og jeg gleder meg til å se det endelige resultatet. 4. september begynte jeg å jobbe igjen, etter 2 år hjemme med minstemann. Jeg jobber bare 50%, men med halv stilling som adm.dir her hjemme er det evig nok.( Jeg er godt gift, så husarbeidet er jeg slett ikke alene om.)
Men så var det den tiden da...
I dag hadde jeg tenkt å strikke videre på mysteriet. Kameraet vårt har blitt utsatt for et uheldig møte med bakken, så jeg får legge ut bilder av noe jeg lagde før jul i fjor. Kos dere med høsten. Den aller beste årstiden spør du meg!


En spretten liten kylling.


6 kommentarer:

Aid sa...

Så flotte brikker du har laget, og fin serviettholder også! Jeg har også sydd de brikkene, men bare fire...vurderer å sy to til for å ha på spisebordet på hytta. Å være adm.dir i hjemmet er ingen liten jobb spør du meg, jeg jobber 80 % men kunne godt tenkt meg 50 % stilling... selv om barna er 12 år gamle er det nok å ta tak i. Ha en fin dag videre.

TORUNN sa...

Lykke til med kjeller og jobb! Og takk for titten i bloggen din!

Irene sa...

Fin blogg du har! Jeg liker det du syr - jeg er ikke så god på søm selv, men DIGGER strikkepinner og heklenål ;O). Også må jeg si at jeg følger dere spent alle i garnmysteriet!!God helg på deg!

Marita sa...

De er kule de Rare hus! Lykke til med innredningen! Håper du snart får tid til å sy igjen og at kameraet kan reddes.

Tiril sol sa...

Kjempefine dekke brikker du har sydd:-) Ha ei fin veke.

RedRobin sa...

Kos deg med høsten du også! :o)