23. nov. 2007

Enkel juleløperDenne juleløperen er designet av Ann A Kanstad Johansen, Annaka. Mønsteret er å finne i siste utgave av Quiltemagasinet 5/07. Den har tittelen "Enkel juleløper". Jeg setter de ulike lagene(topp, filt og bunn) sammen med nåler. Jeg har ikke prøvd spraylim. Innbiller meg at det blir endel kliss av sånt..., men å nåle sammen er; phu....ikke alltid like lett..
Har du noen tips, tar jeg gjerne i mot :o)
For en stund siden fikk jeg denne prisen av Rita. Takk Rita ! Det er nok meningen at jeg skal sende den videre til 10 andre, men jeg sender den like godt til alle som er innom her.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig juleduken din ble!
Jeg kjøpte nettopp en sprayboks med lim. Hittil er jeg skuffet over bruken. Opplever at øverste lag med stoff rynker seg på en permanent og lite pen måte. Uten lim blir det større fleksibilitet mellom lagene. Foldene retter seg straks ut. (Litt vanskelig å forklare.....)
Ha en god helg!

Tiriltunge sa...

Løperen din ble kjempefin. Når det gjelder spraylim er ikke jeg heller så glad i den, men etter at jeg var på nybegynnerkurset har jeg fått det bedre til. Dvs. at det skal sprayes på vatten. Når alle lagene ligger som de skal, strykes arbeidet på begge sider. La det ligge et døgn før du quilter. Ha ei fin helg.