15. nov. 2007

Heklet skjerf...

Jeg kjøpte garn til dette skjerfet, og oppdaget etterpå at det skulle hekles. Ups!
Jeg kan ikke hekle, så da var det bare å lære seg det. Det viste seg å være ganske enkelt. Etter å ha heklet et gitter i "tove" på 15 x 95 cm, ble skjerfet tovet i maskinen. Det litt ujevne garnet Canto, ble deretter "vevd" inn i skjerfet.I helgen var jeg på kurs i Tønsberg. Før jeg dro lurte jeg litt på om det kanskje var en Quilte butikk der. Ikke det at jeg trengte noe, men det er jo mye inspirasjon å hente på slike steder. På vei fra togstasjonen og til hotellet passert jeg tilfeldigvis Quilters House. Uten å være forberedt, stampet jeg inn i butikken og oppdaget at her var det SALG !!!!
Jeg tilbrakte likegodt lunsjpausen der. Her er alt jeg fikk med meg. Med unntak av håndtakene, var alt til halv pris. :o) Jeg elsker slike tilfeldigheter.(?)

4 kommentarer:

aid sa...

Så flott å komme over salg på slike plasser. Mye fint har du kjøp deg. Synes toalettmappene dine i forrige innlegg var kjempefine!

Timotei sa...

Salg er topp! Har problemer med å gå forbi jeg også da ja. Spesielt hvis det er salg på stoffer og mønster. Fine ting du har fått tak i!

Rita sa...

Kjempegøy med salg. Spesielt når man og finner så mye fint som du har kjøpt her!!
Den kinesiske boka har jeg og, du kan se mitt tapre forsøk her http://miniatyrhus.blogspot.com/
Ha en fin dag !! :D

Anni sa...

Åh nogle dejlige indkøb du har gjort, bogen om Meshwork er rigtig god, har den også, japanerne laver fantastisk gode bøger med gode vejledninger i, ikke svært at lave noget selv om man ikke kan sproget.