9. des. 2007

AdventDenne adventsløperen sydde jeg i går. Hadde så lyst til å prøve å sy en slik løper som Mari har sydd en del av. Tiriltunge har også et par fine i sin blogg. En enkel duk, hvor man kan kjøre litt slalom med pyntesømmer. Duken ser litt blå ut, men er lilla...Ikke helt lett å ta bilde :0)

Disse to sydde jeg i januar. Det var Timotei som inspirerte meg til å sy løperen. Ser på sømmene at jeg har blitt litt flinkere til å sy. Denne ble til før jeg "skjønte" det med å låse sømmene..
*

6 kommentarer:

Virtuella sa...

Det var en fin løper, tror det må være den fineste jeg har sett! Kjempefin!
Hva mener du med å låse sømmene?

http://virtuella.blogdrive.com

Merethe sa...

Ja du har sydd noen flotte duker. Ja som de sier øving gjør mester. O det føler eg selv med syingen. Synes eg lærer noe nytt for nesten hver gang. Ja det er ikke lett hvordan man skal låse sømmene. Har selv feilet, men det er kommet seg.

Ha en fin dag!!

Haldis sa...

Fine advents duker du har sydd.

Timotei sa...

Nei, men, så artig at jeg inspirerte deg til å sy den løperen! Koselig å høre! Ligner veldig på min ja. Det er noe med det at øvelse gjør mester ja. Jeg irriterer meg litt over min løper jeg også. Noen av lappene har dratt seg litt, så de ser skjeve ut. Nå har jeg begynt å bruke sånn spray som limer lagene sammen og da er det lettere å få det til fint. Flotte adventsløpere og duk du viser i innlegget her!

kreaLIV sa...

Dem var bare knallfin disse løperne/brikke du har sydd....den som ser blå ut var bare skjønn. Ønsker deg fine adventsdager, klem

Anonym sa...

Så flink du er! Likte både begge adventsløperne og den søte stjerneduken. Takk for titten i bloggen din!