28. mar. 2008

Spisebrikker og en "mammadalt.."

" Byhaner"
Da var endelig også mine "Byhaner" ferdig. Mønsteret på spisebrikkene er å finne i siste utgave av Quiltemagasinet. Har utelukkende brukt stoffer som jeg hadde fra før, og er riktig fornøyd med å få brukt et par tre stoffer som jeg i utgangspunktet ikke syntes var spesiellt pene...
Ser at to av hanefjærene er litt for like i fargen, men jeg er fornøyd. Jeg kunne godt tenke meg å sy noen flere, men med litt sprekere farger..

Før påske fikk jeg laget denne college genseren til minstemann. Han elsker sin mamma !! Siden teksten var valgfri måtte den bare bli sånn; "Mamma sin ......lille Ole!, ....unødvendig å si at pappan var en smule misunnelig på hele genseren.God helg !


10 kommentarer:

Aid sa...

Så flotte hanene dine ble! Kjekt å få brukt opp litt stoff. For en sjarmerende liten kar, det er sånt som smelter et mamma-hjerte :O)

Timotei sa...

Så fine spisebrikker! Det er alltid litt greit å få brukt opp litt stoff som en ikke er helt fornøyd med. De passer alltid inn i et eller annet prosjekt! Supersøt genser da!

Tiriltunge sa...

Kjemeflotte spisebrikker. Det er alltid kjekt med stoffer man får brukt fra eget lager. Og for en skikkelig stilig genser da. Ha ei riktig god helg.

Steinbokkjen ;o) sa...

Åååååå så hærle! Mamma sin Ole e stooor ;o) Knallfine brikke!
Ha ei vidonderle helg ;o)
klemz

Anne-Grethe sa...

Byhanene ble virkelig flotte. Det samme med sjarmøren i ny genser! Ønsker deg en fin lørdagskveld.

Anni sa...

Meget flotte dækkeservietter med byhanerne, kan godt lide dine farver, glad lille dreng i sin fine nye trøje, du må ha en god weekend.

Rita sa...

Så kule genser til mammas lille gutt!helt herlige!!
Byhanene ble flotte.
Ha en flott og regnfull søndag!!

chatrine sa...

Kjempefine spisebrikker!
Å for en liten sjarmtroll du har!
Likte godt den genseren jeg ja:)
Ønsker deg en kjempefin søndag!
klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Så flott genser, og en flott gutt :)
Spisebrikkene ble kjempefine.
Hilsen Mon@

hobbybloggen sa...

Flotte brikker! Ønsker deg en god og produktiv uke!