16. apr. 2008

"Bente"




"Bente", en enkel løper med applikasjon og snorsying. Et nytt flott design av Annaka.
Jeg har valgt å sy duken av to burgundere og ett hvitt stoff. De hvite stripene ble en utfordring ettersom blomster og stilker også er hvite. For at stilkene i det hele tatt skulle vises, har jeg sydd rettsøm med sort tråd på hver side av stilkene. Blomstrene har fått treknapper. "Tråd-krusidullene" syes fast med stoppefoten.



*

Ang. Handlenettet på innlegget under, så har jeg prøvd å "herme" etter et handlenett som jeg fikk låne av ei venninne. Det var raskt og enkelt å sy. Siden mønstret ikke kan kjøpes noe sted, vil jeg pøve å få lagt ut mal og fremgangsmåte her i bloggen min. (dere må bare vente litt... :0)
Ha en fortsatt fin uke :0)

8 kommentarer:

Syersken sa...

Så flott resultat, artig med litt variasjon i fargevalg. Holder på med en helt lys en selv.

Beyla sa...

wow!! Det er en av de fineste dukene jeg har sett quiltet på LENGE!! Synes ofte inntrykket blir lett både overdrevent og kaotisk,men den her var jo bare fantastisk fin!!

Skal smøre meg TJUKKT med flere måneders tålmodighet så lenge jeg får kjøpe et handlenett, jeg! :D Gjerne noe brunt stoff til meg, så kan nettet og garderoben mææætsje :D

Anne-Grethe sa...

Stilig løper du har sydd! Jeg er også en av dem som beundrer handlenettet. Ser virkelig fram til å lese mønsteret/framgangsmåten på bloggen...

Anonym sa...

Så flotte ting du har sydd siden sist jeg var innom. Hjertenettet var jo bare lekker!! Morsomt å se hvordan duken er gjort også.

Anonym sa...

Kjempefint fargevalg - syns det ble veldig bra at både stripen og blomstene gikk i hvitt. Lar meg inspirere!

Anonym sa...

Denne vart nydelig! Nettet ditt likte eg godt,venter i spenning på mønster! Smart design med hjertet.

pip sa...

Flot og meget elegant løber, fint med snoren der er syet på, og smart handlenet har du fået syet, god ide at det sådan kan foldes ind i hjertet, ha en god søndag.

Anonym sa...

wow - lekker farge! Detaljene i duken syntes jo så mye bedre. God helg!