25. sep. 2008

September lapp.


I går mottok jeg denne lappen, den første av 9. Det er Ejlis som har sydd den. Er den ikke fin?Jeg er med i en Vennskapsteppealong på Hobbyboden. Vi er 10 damer som skal sy lapper og sende til hverandre. Mottaker har gitt noen retningslinjer som f.eks fargevalg. Det skal syes 2 lapper hver mnd. De siste lappene blir sent og mottatt i januar. Jeg har valgt lapper i rødt og hvitt. Dette blir spennende.
Ellers går det litt treigt med syingen her. Har vært endel andre ting som har tatt tiden. I kveld skal jeg møte noen damer fra jobben. Vi har dannet en slags forening for de med "kreative og rastløse hender". Jeg gleder meg. Lurer på hva jeg skal ta med meg. Søm eller strikk?


6 kommentarer:

Silje Kristin sa...

Så flott at du likte den :)
Morro å være med på dette :)
Ha en fin dag da ;)

Lovise sa...

Hei.
Ser på den herlige musebestemora under. Kjempefin:)

Liv Irene sa...

Her inne bruker jeg veldig lang tid hver gang jeg er innom. Blir virkelig inspirert! Så mye fint, og genseren til lille Ole er helt herlig!!

Steinbokkjen ;o) sa...

Desse e t deg;

DU e Fantastisk.
Du e veldig Unik og Vidunderle Verdifull.
Du e Perfekt og Strålande.
Du Fortene da Aller Aller Besta - Akkurat NO.
Du e ein SKATT.
Du gjer Verden Betre - ved å vera Akkurat DEG.
Eg e Stolt av Deg.
Eg Treng Deg.
Eg e GLA i Deg.

Tusen Tusen Takk for at DU e akkurat DU.

Håpa du stooorkoza deg i helga!
kleeeem

ps! ka kvelda e du ledig neste veka?

alma merethe sa...

Heia. Spennende dette ser ut med Vennskapsteppealongen. Det blir spennende å se sluttresultatet av alle lappene du skal få i posten. Gleder meg på dine vegner.

Ha en finfin lørdagskveld. Nå skal eg sette meg ned framfor tv og se på NRK sine programmer.

Gudrun sa...

Hei! Her kommer en hilsen fra Bø i Vesterålen. Vi sitter to damer og har bestilt stoffer for tusener fra USA og så kikket vi litt på forskjellige blogger og fant denne flotte som er din. Du er imponerende flink med farger. Artig at du er vesteråling. Det ser ut som om du bor et annet sted i landet, og akkurat nå er du heldig for her er det et fryktelig uvær. Takk for titten. Hilsen Gudrun og Aud.