11. jan. 2009

4,5m2 Lykke !


Jippi, jeg har fått meg syrom !
Velkommen inn...


En bod på nesten 4,5 m2 ble i forrige uke tømt, og omgjort til syrom.
Ikke særlig stort kanskje, .....men så gjelder det å se mulighetene!
Når spisebordet har fungert som syrom, er man svært takknemlig for 4,5 m2, også når man må dele det med en fryser og et kjøleskap! ;O)


En Expedit reol fra IKEA, er fyllt med stoffer, bøker,mønster og diverse..
Alt dette var tidligere spredt rundt over hele huset!
Av en laminert hobbyplate laget min kjære mann et sybord, og etter ønske fra meg ble det laget hull for symaskinen :O)

Fryseboksen fungerer som kutte og strykebord.
På en skala fra en 1 til 10....er jeg Lykkelig!!!Idag har jeg koset meg her og sydd to log-cabin blokker. De pynter opp to Norges-glass.
Syrommet er herved innviet....


40 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Hei, og gratulerer med syrom!
Kjempeflott med sitt eget rom man kan boltre seg med stoffer og symaskin. Du har mange fine stoffer ser jeg også, gleder meg til å se alt det flotte su skal lage på det nye syrommet ditt.... :O)

Ha en fortsatt fin-fin søndag!

xoxo

LAPPEQURI sa...

Gratulerer:-) Kjekt med sy rom, irriterende ryddig du hadde det;-)
Blir spennende å se på den fremtigige produksjonen:-))

Elin "The quilt maiden" sa...

Gratulerer, forstår godt at du er lukkeleg no!! Har aldri sett strykebord med korte føter før. Eg brukte også frysaren til kuttebord tidlegare, den fungerer godt med passeleg høgde.

Tina sa...

Gratulere med et kjempe flott syrom! Det er ikke størrelsen som teller. Du kommer til å stor kose deg der det er jeg sikker på. Gleder meg til å se sy produksjonen din fremover :-)

Haldis sa...

Gratulerer med syrom! Utrulig kjekt å ha eit eget rom. Kan komme og gå uten å må rydde vekk det ein held på med. Blir meir brukt når det ein held på med ligg tilgjenngelig heile tida.

Halling jenta sa...

Gratulerer med nytt sy-rom.:-) Det er ikke om og gjøre og ha så stor plass. Da blir det bare mer og måtte holde orden på. Skal bli spennende og se alt som blir produsert på det nye, fine
sy-rommet ;-) Stikk gjerne innom bloggen min :-)

Inger sa...

GRATULERER. Det er så kjekt med eget rom. Har hatt det i litt over et år, omtrent på din størrelse. Utrolig deilig å bare slippe å måtte rydde for hver gang bordet skal brukes. Hele huset blir liksom mer ryddig. Kos deg.

Halling jenta sa...

Jeg har noter til Kamilla og Tyven. De kan du få fra meg :-)Da må jeg få adressen din, så kan jeg sende dem i posten til deg..
Vil du at jeg skal legge deg til quilteblogger på bloggen min ?

Rita R sa...

Flott syrom du har laget, kjekt å ha det meste på en plass.

Lise in Norway sa...

Gratulerer Tina Du kommer til å sy masse her inne kan jeg tenke nå som du slipper rydde vekk hver gang. Gleder meg til å se produktivitetene

Lappeklipp sa...

Hej Tina, Tack för din goa kommentar på min blogg, det värmde i hjärtat. Är det du som designat barnväskorna som var i Quiltemagasinet?????????????
Du har en juvlig blogg och ditt nya syrum är sååå fint med allt i ordning och på sin plats, ett stort grattis, jag vet hur viktigt det är med egen privat space för sömnaden.
Ha en fin söndagskväll!
Kram L.

toja sa...

Gratulerer med syrom! Det er utrolig deilig å ha et rom som bare står der og venter på deg uansett når du måtte få lyst til å sy og når du ikke vil mer slipper man å rydde vekk for å få plass til noe annet.Dette får du glede av! Ønsker dei ei fin uke!

Aid sa...

Gratulerer med nytt syrom - det er så godt å ha en egen plass til sy sakene. Bare det å lukke døra og slippe å rydde etter seg for hver gang... Den hylla de så flott ut, sånn skulle jeg likt å ha på mitt syrom. Ha en fin uke :)

Marita sa...

Gratulerer! Det er deilig med et eget sted til sømmen. Og fryserne vil holde det varmt hos deg. Lykke til med syprosjekter i hulen.

Timotei sa...

Gratulerer! Så fint syrom! Trenger ikke være så stort.Blir mye enklere å holde det ryddig når det er såpass lite. Da må bare hver ting ha sin faste plass. Her kommer du til å kose deg, det er jeg sikker på!

Laila L S sa...

Gratulerer med nytt syrom! Jeg er litt misunnelig, jeg bruker en krok av stua (les: nesten hele, hihi). Blir en del rydde bort og rydde frem, som i grunn er bortkastet tid. Men når tenåringene flytter ut, da.....
Ønsker deg en fin uke!

sunshine ¤ sa...

Hei!
Gratulerer så mye med flott syrom. Skjønner veldig godt hvordan det er å sy på stuebordet. Lykke til videre. Alltid spennende å kikke innom på bloggen din.

mvh Solfrid ¤

Anonym sa...

Gratulerer heldige deg,det må være deilig med eget syrom, en dag er det forhåpentlig min tur.
Ha en fin uke både i og utenfor syrommet.
-Anneli-

BITTE`S LAPPER sa...

Gratulerer med syrom! Deilig å ha et sted å sitte å sy hvor man slipper å rydde bort hver gang en skal ta en pause.Kos deg masse på det nye syrommet :-)
Hilsen fra Birgitte

Rita sa...

Gratulerer med nytt syrom og takk for at jeg fikk lov til å se det. Greit med en handymann i hus som kan hjelpe til med sybord og slike ting. Og skulle du får lyst på en krones is så er jo veien ikke så lang LOL!
Kos deg!!!!!!:))

Nissestien sa...

Gratulerer med syrommet. Det så jo kjempefint ut. Det ser ut som du har klart å få et flott system over stoffene dine.Kos deg masse med rommet ditt:)!!! vi snakkes.

Siv sa...

Åååå, du er heldig som har fått deg syrom. Tror du kommer til å kose deg der inne <;o))Jeg bruker kjøkken bordet til å sy på, og har plastkasser med stoff og andre quilteting stående rundt omkring der på kjøkkenet ;o(, men skal nok se meg godt rundt omkring for å se om det ikke er noen kvadratmetere ledig til meg og symaskinen her i huset, hmmmm....Ha en flott og syrik uke!!!

Karilla sin hobbyblogg sa...

Gratulerer med nytt rom!
Det er utrolig deilig å ha en plass der en slipper å rydde opp hele tiden.Koz deg med det.
Ha en fin uke!

AnKa sa...

Grattis med syrommet, det e ikkje størrelsen det kjæm an på. det handle jo om kor praktisk man klare å få det, og det har du jo klart tell tusen.
Lykke tell i det flotte syrommet dett i 2009
Klæm

Tonemor sa...

Grattulerer med nytt syrom. :)
Det så kjekt å ha en egen plass å jobbe på.
Så utrolig mye flott du har laget.
Titter nok innom her igjen.
Linker til deg fra siden min hvis det er ok.

Bodil sa...

Gratulerer! Der kommer du til å få mange koselige sytimer - gled deg. Imponert over at du fikk et så praktisk syrom ut av 4,5 kvadrat! Gleder meg til å se produksjonen etterhvert.

lise sa...

Gratulerer med syrom, jeg er megamisunnelig!

Yvonne sa...

Gratulerer - og så fint du har det der!!

Yvonne
www.fjellvang.no/quilt

Sølvi sa...

Gratulerer med eget rom - flott syplass du har fått deg. Jeg lengter ikek tilbake til tiden med symaskina på kjøkkenbordet, eller på soverommet

Merete sa...

Gratulerer med syrom, så deilig å ha egen plass til sysakene.

carina sa...

ååh vilket fint syrum du har åå många fina tyger i ordning i fina högar. Jag har fått en award och nu ger jag en till dej. Kika in på min blogg så får du se.

Linn Camilla sa...

gratuler så hyggelig da me nytt dyrom ,s å kosselig ut.

Litamora's Patchwork and Quilting sa...

Grattis med nytt sy-rom! Det ser så lyst og trivelig ut hos deg, at rommet ser ganske stort ut synes jeg. Så koslig ble det atte! Der kan du sitte og drømme deg bort, uten å tenke på å rydde vekk hverken det ene eller andre. Jeg er så heldig å ha et sy-rom selv, og vi er gangske så priveligerte vil jeg si:o)
Ha enn fortreffelig sy-helg:o)
Laila

2ne sa...

Gratulerer med flott syrom. Ja det er utrolig godt og ha alle tingene samlet - og så lyst og flott du har fått det. Sybordet er kjempebra :-) Har selv et syrom og det er utrolig deilig. Ha en god helg.

Mia sa...

Gratulerar med sy rummet....det är så härligt med egen liten vrå och sitta och mysa.....fast jag bruker stuebordet nu....
Mia

Anonym sa...

Gratulerer!! Det er et kjempeframskritt å få eget rom til sysakene framfor å bruke kjøkken- eller stuebord. Bare det å kunne la sytingene ligge framme og lukke døra, er en stor fordel. Så bra! Ha en god syuke,Tina!

Halling jenta sa...

Hei! Har sendt notene til deg i posten :-)
Har lagt ei hesing til deg på bloggen min ;-)

Elisabeth Augusta sa...

Gratulerer! Her blir det kos å kose seg ;-)

Steinbokkjen ;o) sa...

Hello my dear!
Gleeeeeeeeer meg t å sjå ditt nya vidunder rom... og deg ;o)

Ha du lyst på ein utfordring - f.eks. 4x5 - ja isofall so finn du an hos meg....

Ha ein super duper hærle torsdag! klem

Bodil sa...

Det ligger en “award” til deg på bloggen min!