12. apr. 2009

Teppet vokser

Del 3. (Beklager kvaliteten på bildene.)


Del.4Bibliotekaren Libby, har fått ny ramme. Jeg ble ikke helt fortrolig med den rutete grønne, og da var det bare å sy på en ny. Siden bildene ikke er de beste, så får jeg opplyse om at rammen tilslutt ble koksgrå...Her er alle englene samlet. Kanten rundt mangler. Jeg har kommet til at den skal være mørkebrun og av samme stoff som er brukt i noen av rammene. Teppet får ligge på vent en stund. Jeg må først få tak i dette brune stoffet.
Når det gjelder valg av vatt og quilting setter jeg stor pris på overkommelige forslag. Hva ville du ha gjort?
Det har vært utrolig artig å sy dette teppet, og så langt har det blitt akkurat slik jeg ønsket :O)

15 kommentarer:

LAPPEQURI sa...

Å gosh det ble flott:-) Nydelige farger. Har vært over 1uke på hytta uten sy maskin så kjenner at det er bra jeg skal hjem snart;-))
Ha ei fin uke

Litamora's Quilt & Design sa...

Oi! Så fint det blir! Atter en gang blir jeg frista til å sette igang med dette. Det blir nydelig!
Hvis jeg skulle laga og quilta dette, ville jeg brukt en bomullsvatt som heter Quilters Dream Cotton (request). Den er kjempegod å quilte med! Jeg brukte den på babyteppet jeg laga, og syntes den var kjempegod. Jeg skal bruke den også til den store jeg snart er ferdig med. Jeg ville ha quilta i gropa rundt alle bildene, og på kryss og tvers i alle firkantene med flerfarget varm brun quiltetråd, eller håndquiltet på kryss og tvers... Mye arbeid, men det ville vært kanonfint! Jeg ville uansett håndquiltet rundt alle englene for å få bildene til å ikke "boble" i quilten. Da kommer englene bare enda bedre fram også:O) Gleder meg til å se resultatet ditt uansett:O) Lykke til:O)

May Kristin sa...

Wow! Dette blir flott! Og så fort som det har gått!

Grethe sa...

Så kjempefint det blir, herlige farger og nydelige engler.
Lykker til med valg av vatt og quilting. Fortsatt god påske:)

Kjersti M sa...

Nydelige farger sammen og nydelig arbeid. Gleder meg til å se det ferdig. Vatt er jo en smakssak, liker selv den stødige, tynne godt, bordvatt tror jeg det heter.
Lykke til :o)

maledilla sa...

så flott det blir, skal si du er rask, litt av en fart du har for å bli ferdig. gleder meg til å se det ferdige resultatet. Snakkes snart !!! Mona

ingliss sa...

Teppet ditt blir knallfint. Flotte farger du har valgt. Det blir spennende å se det ferdig.

Inger sa...

Dette blir virkelig flott. Enig med "Litamora" sitt forslag. Tror det kan bli veldig bra med en kombinasjon av hånd, og maskinqquilting. Lykke til.

Käranån sa...

Så otroligt fint täcket blir!!!

Nissestien sa...

Dette ble rålekkert Tina!! Du kan virkelig være stolt over teppe ditt. Du må finne en fin plass til det slik at alle kan se det.
Jeg skal ikke begi meg ut på å være ekspert/erfaren med quiteforslag, men det høres ut som du allerede har fått et godt forslag. Ta med teppe på neste torsdag.

Merete sa...

Kjempelekkert teppe. Blir flott om du quilter rundt englene, men det blir også flott med et heldekkende quiltemønster over det hele, du kan se bilde av et tilsvarende teppe på bloggen min:-)

Be-ty sa...

Det teppet var nydelig! Det er så fint med blått og brunt sammen, og så morsomt å se at stoff jeg aldri hadde klart å sette sammen gir en så fin helhet til slutt.
Likte den nye sorte løperen din også! :)

Kirsi sa...

Your angels are just gorgeous! I love the fabrics which you have used - are they from some collection?

Best wishes

Kirsi

mreteveian sa...

Så fint det blir!

mamypatch sa...

Magnifique, je termine le mien....