5. feb. 2008

Grytekluter og pose.Disse gryteklutene er enkle og greie å sy. Jeg synes derimot at det er vanskelig å finne stoffer til dette mønsteret. Jeg måtte forresten sy dobbelt opp med hjerter fordi min sønn på 2 1/2, klippet i stykker de to første jeg sydde. "Ole blippe, mamma se!, Ole blippe" Ja, ja . Godt det ikke var selve gryteklutene.

Pose til lys kanskje?...
Det er på kjøkkenet under ventilatoren at all kutting av stoffer foregår. Her har min sønn tømt to bokser med knapper. Knapper er fine å laste opp på traktorvognen.
Ha en kreativ og fin uke alle sammen!


5 kommentarer:

Yvonne sa...

oi oi oi også "blippe" da. Jeg er og har vært rimelig hysterisk når det gjelder sakser, så heldigvis har jeg ikke opplevd dette. Men fint ble det til slutt!!

Yvonne
www.fjellvang.no/quilt

Timotei sa...

Knapper er gøy og kan brukes til så mangt...må jo være ypperlig til last i traktorhengeren! Så fine grytekluter du har sydd! Har det mønsteret jeg også, men har bare ikke kommet i gang med å sy dem ennå. Det er vel noe med den tiden som ikke strekker til...

Anni sa...

Ja det kære barn gør jo som mor, hvordan skal man ellers lære noget nyt, fine blev grydelapperne og i flotte farver.

Anonym sa...

Gryteklutene ble flotte. Søt gutt du har. Min sønn klipte i to mønsteret til "Maurits" en gang, men fikk heldigvis til å tape det sammen igjen. Slikt som skjer når man har unger ;-) Ha en fin dag.
Hilsen Mon@

Marita sa...

Fine ting! Jeg elsker knapper selv og har sett på de som en skatt helt fra jeg var liten og rotet i bestemors gamle knappeboks. Skulle ønske jeg hadde dem nå gitt.
God helg!