23. aug. 2007

Bestemors knappeboks


Dette er altså boksen som min bestemor oppbevarte sine knapper i. Det er rart, men den var mye større for over 30 år siden. Jeg kan huske at den var litt under halv full og det var ingen problem og putte hånden oppi og finne frem en enkelt knapp.

Knappene på bildet fikk jeg i posten fra mamma. En hyggelig overraskelse. Hun hadde kjøpt dem i Kiruna på en nyåpnet quiltebutikk.

11 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Åååå en sånn boks husker jeg fra gammelt av også... Så fine knapper du har fått, du har jammen en snill mor! Ha en flott sommerdag!

RedRobin sa...

En sånn boks hadde min mormor også! Nei, så morsomt å se den igjen!! :o)

Snill mamma du har forresten - sånne må man vite å ta vare på! :o)

ingliss sa...

Ja disse boksene husker jeg også. Kjekt å høre at det er quiltebutikk i Kiruna. Det skal jeg huske på neste gang vi kjører til svigers i Narvik.

HildeS. sa...

Hei hei.
Så søt knappeboks, og så kjekke knappar du har fått av mamma di:o)
Om du er interessert i stoffa eg har for salg, så kan du sende meg ein mail med fargeønske etc.
mail adressa mi er:
hildesandbekken@hotmail.com

Berit sa...

Artig å se innom bloggen din, mye kjekt der. Den boksen satte meg mange år tilbake i minner. Min far hadde sånn boks med drops hjem til oss ungene, da han hadde vært på Islandsfiske. Siden hadde jeg den i "lekestuen" som var ute mellom steinene.

May K sa...

Hei, så gøy! En sånn boks hadde min mormor og, dvs hun hadde to, med knapper i! Hun hadde bundet sammen alle knappene som var like. Det var like stor fest hver gang jeg fikk leke med dem. Den ene boksen har jeg idag, til odel og eie, men dessverre uten mormors knapper!

HildeS. sa...

Heisann.
Eg har forresten linka deg på bloggen min , og håpar at det er greit for deg?
Ha ein fin søndag:)

Tiril sol sa...

Koselig blogg du har, håper det er OK at eg linkar til deg:-)

Timotei sa...

Ja, det er rart med det der. Alt var faktisk større før ja...Kjempefin knappeboks du har fått! Koselig med gamle minner.

Marita BK sa...

DEN husker jeg vi hadde også. Litt sint på broren min som var så flink å kaste, for den boksen er borte. Moro å se den igjen da.

randi K design sa...

Jeg må være steingammel, for jeg hadde slik en boks selv jeg. Den kom med sukkertøy oppi, tror jeg husker at de var røde. Dette vekket jammen minner, lurer på hvor den boksen er.. hm, kanskje i den gamle lekestua mi?

Foresten, takk for tur til Sele stranda, lenge siden jeg var der, men jeg hadde en tur til Hellestø i sommer... i pøsregn...
Ha en fin helg i Rogaland!