13. aug. 2007

Nominasjon...Jeg har blitt nominert av Anni(en dansk kreativ blogger. Hun lager mye fint. ), Katjakatt (Hun syr og strikker. Ja hun lager mye fint. Mona( Syr mye fint og er flink med farger.) Hjertelig takk. Det var virkelig koselig. Meningen med det hele er at en på denne måten skal få muligheten til å finne fram til andre "nye" blogger. Nå er det min tur til å nominere 5 andre blogger. En bortimot umulig oppgave. Det er så mange fine blogger som er vel verdt et besøk. Dessuten er flere av dem som jeg besøker allerede nominert. Vel vitende om det, her kommer mine 5 anbefalinger;


Timotei har sikkert fått mange nominasjoner. Bloggen hennes har jeg fulgt med på lenge. Her kan man godt bruke slagordet fra VG: "Ikke en dag uten" Hvis det ble stille i bloggen hennes en stund måtte jeg si til meg selv; "Dama må jo få tid til å sy". Hun er så flink til å sette sammen farger og det er alltid fint det hun lager.


Anne-Grete syr hele tiden. Hun sover i sikkert ikke? Hun lager mye av Annakas design og er så flink til å gjøre egene varianter av mønstrene. Hun er flink med farger, til å bruke opp rester og det hun lager ser pent ut. Bloggen hennes kom jeg borti ved en tilfeldighet i april, og godt var det.


Red Robin er en kunstner med ord. Hun kunne med fordel ha vært forfatter, for hun eier en fortellekunst av de sjeldne. Om seg selv sier hun: jeg lider av en uhelbredelig munndiare og en fremskreden skrivekløe.." Du blir glad av å lese i bloggen hennes. (Prøv da vel!) Og hun strikker!


Liv Irene strikker og syr. Hun tar fine bilder. Jeg oppdaget bloggen hennes nå i sommer. Hun lager mye fint.


en igjen....hm


Maris lapper. den Nordsjødama produserer mye. Det er til tider stille i bloggen hennes, men plutselig er den full av nye duker, vesker, penaler og mye annet. Flink dame.Phu! Det var 5, men sjekk ut alle i margen til høyre. De er vel verdt et besøk alle sammen!3 kommentarer:

Rita sa...

Hehe...jeg har og nominert deg i min blogg!!

May K sa...

Hei, takk for koselig kommentar! Gøy at du likte "Sommeridyll"en min! Tegnet og sydde dette for noen år siden. Og ja, kjekt at du vil ha meg på lista!

Timotei sa...

Å, så koselig! Tusen takk for nominasjonen og de fine ordene!