15. aug. 2007

Sminkepung


Rita fra Ritas Håndarbeidsstue, har lagt ut bilder av hvordan man syr denne sminkepungen. (Annas sminkepung) Jeg fikk lyst til å prøve. Denne modellen er glidelåsvennlig og artig å sy. På min nye maskin har jeg knapphullssting, og jeg valgte å applikere hjerter på for å prøve denne sømmen. Synes det var vanskelig å få den fint. Må nok øve en del.11 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Den var supersøt! Og hjertevarmeren til kuvertbrød var jo også veldig smart.. nå fant jeg ut enda en bok jeg ønsker meg! Takk for titten i bloggen din, masse flott her!

Aid sa...

Flott sminkepung og søt hjertevarmer!

Lena sa...

For en flott sminkepung!! Søt med hjerter på:-) Du spurte i bloggen min ang de klutene jeg hadde strikket, om man kunne bruke hva som helst av bomullsgarn. Jeg vil tro at alt som er 100% bomull går
bra, men ville unngått det som er mercerisert(glatt).

Rita sa...

kjempefin sminkepung...likte godt fargene!! :D

Tiriltunge sa...

Denne sminkepungen ble veldig søt, og varmeren for kuvertbrød ble virkelig flott. Denne står på min egen prosjektliste. Ha ei fin helg.

Anne-Grethe sa...

Dette var en flott vri av "Annas sminkepung". Har selv sydd den med elefanter, men nå ble jeg inspirert til å prøve med en annen applikasjon....Er ofte innom og titter på bloggen din!

Katjakatt sa...

Sminkepungen ble veldig flott. Øving gjør mester på knapphullsting. Det synes nu eg. Har selv plagdes med det.
Ha ei flott helg i Tananger.!!

P.S: Vi har bodd i noen år på Sunde.

ingliss sa...

Flott sminkepung og artig varmer til kuvertbrød. Slike har jeg aldri sett før. Jeg skal snart prøve meg på en slik sminkepung.
Kan jeg linke deg til bloggen min?

Mon@ sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min. Flott sminkepung du har sydd. Jeg har ikke strikket løper som ble tovet, så da må du nok lete videre etter den :) God helg.

ingliss sa...

Hvis du sender meg mailadressa di, skal jeg sende deg oppskriften som jeg fikk på veskekurset.inglih@start.no

RedRobin sa...

Kjempefin - spør du meg da... :o)